En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

23 oktober 2014

Årets MIG dag

Den skal jeg have i morgen. De sidste par år har jeg brugt en fridag og taget til Kreativ messe i Fredericia. Jeg nyder en hel dag hvor jeg kan tulle rundt og suge inspiration til mig.


Jeg tager selv afsted. Ikke fordi jeg ikke vil følges med andre men er noget bare bedst til selv at gå rundt til sådan noget. Så kan jeg jo altid håbe at jeg møder nogle jeg kender, for det er jo også helt vildt hyggeligt.

I år skal jeg have fundet noget garn til et par projekter og mon ikke der så også kommer nogle andre lækre ting med hjem :-)

Glæder mig som et lille barn.
Skal I afsted ??

Hvis I ser mig - så prik endelig til mig så vi kan sige hej.

2 kommentarer:

  1. Åhhh, hvor skønt Mette. Jeg er vildt misundelig, gad nemlig også godt afsted, men weekenden var allerede booket, da jeg så reklamen for Kreative dage. Så måske næste gang :)
    Hyg dig :)
    Kh Lena

    SvarSlet
  2. Jeg skal af sted sammen med en flok veninder. Vi mødes hvert år på messen og tager så bagefter hjem til mig eller min søster, hvor vi får os noget lækkert at spise. De nyindkøbte ting vises frem og vi får som regel også strikket eller hæklet sammen. Det er en superhyggelig dag, som jeg glæder mig meget til.

    SvarSlet