En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

23 maj 2014

En svær tid...

Det er lige præcis det vi har i vores lille familie. Der er blogstille og grunden er simpel. Der er ikke rigtig overskud til at være kreativ.

Min søde svigerfar kæmper i øjeblikket for sit liv på sygehuset. Det er så hårdt at se en ikke mindst ham bare ligge der. Men for søren hvor er det også hårdt at se min mand være så ked af det og bekymret.

Det hele gik galt i tirsdag hvor kroppen satte helt ud. Han er stadig i livsfare men vi håber at den operation han gennemgår i dag (hvor hele hans ene ben ambuteres) kan være med til at stoppe udbredelsen af Stafylokok bakterien.

Hele forløbet minder mig virkelig om hvor vigtig det er at få sagt de ting man gerne vil mens tid er der. Min mand piner sig selv i disse dage, fordi han ikke er god til at få sagt sådan noget til bl.a. sine forældre. Så husk at kramme, kysse og sig "jeg elsker dig". Der er ingen der ved hvad der sker rundt om hjørnet.


Rigtig god weekend til jer alle - jeg læser med hos jer, for det får mig til at tænke på noget andet og det er også rart ind imellem.


7 kommentarer:

 1. Sødeste Mette, sender masser af varme tanker til dig og din familie.
  Jeg ved I er der for hinanden <3

  SvarSlet
 2. Håber det bedste!
  Det er hårdt at stå hjælpeløs på sidelinien og bare se på.. :-(

  Kæmpe kram herfra!

  SvarSlet
 3. Du har ret - ingen ved hvad morgendagen bringer... håber det bedste for jer alle. Kram herfra

  SvarSlet
 4. Håber alt går godt....
  Kram

  SvarSlet