En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

01 maj 2014

Overlockerens sygdom

Ja overlockeren er stadig ikke vendt hjem til mig igen.

Hvad der faktisk startede med at være en oplevelse af fantastisk god service hos Stof2000 - endte med at få mig helt op i det røde felt (nok mest fordi jeg blev ganske irreteret)

Jeg havde fået sat i udsigt at den skulle komme retur fra rep. i fredags. Jeg skulle til krea arrangement i Fredericia og ville naturligvis gerne have den med.

Så allerede om formiddagen ringede jeg til butikken for at hører om den var kommet. Nej men den kunne jo nå at komme endnu. Så jeg kørte forbi da jeg havde fri. De ringede frem og tilbage og det hele endte med at de faktisk ikke helt vidste hvor den var henne. :-(

De lovede at ringede til mig mandag - men jeg hørte ikke noget :-( - Så jeg kørte forbi igen og straks jeg kom ind i butikken og den samme dame var der, kom hun vidst lige i tanke om, der var noget hun havde glemt.... Ingen kontakt til rep. manden.
Heldigvis er der en rigtig sød dame i Stof2000 i Kolding (faktisk også hende der havde taget imod den.), som tog over på sagen. Tirsdag ringede hun så til mig og kunne fortælle at min kære overlocker er DØD, som i rigtig død - kan ikke laves :-(

Jeg blev lidt PAF - men samtidig sagde hun også at hun havde snakket med Singer og der var en hel ny på vej til mig. Der var stadig garanti på den (heldigvis)

EN HELT NY.... - Det var endelig gode nyheder. Så nu går jeg bare og venter på, at den lander i butikken og kommer hjem til mig.

Heldigvis er det jo endt med god service. - Og jeg GLÆDER mig til sy alt det jeg har klippet klar.

4 kommentarer:

 1. Åh hvor godt at det endte godt. Har vi mon samme model??
  Glæder mig til at se hvad du får syet

  SvarSlet
 2. Uh det var da heldig at garantien stadig dækkede :-) Jeg er sikker på at jeg også var kommet op i det røde felt hvis det havde været mig der havde stået der, men godt de fandt den igen :-)

  SvarSlet
 3. Det var da held i uheld, at den ikke kunne repareres, og at der stadig var garanti på. Og sådan noget sker jo altid når man skal bruge maskinen, og så er det da ekstra træls med ventetid, når man finder ud af, at de nærmest har glemt en.
  Håber den nye snart dukker op, så du kan få syet en masse dejlige ting:-)

  SvarSlet
 4. Ahmen sikke da en historie Mette. Godt at du får en ny. Det manglede sgu da også bare. Så nu kan den bare skynde sig at komme, så du kan komme igang :-)
  Vi ses imorgen.

  Klems Trine

  SvarSlet