En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

02 juni 2013

Så endte den weekend med kopper

Altså skoldkopper... Alberte vendte hjem fra campingtur med mormor og morfar med skoldkopper:-( Det var ventet at det skulle komme da der er epidemi i børnehaven.
Men hun har stadig hygget sig - lidt slap men så er det godt man kan tage sig en lur på sengen i campingvognenHun er heldigvis ikke ramt med høj feber, men det klør og de er over alt. Ikke mindst I håret, på læben og i skridtet. Nu sover hun endelig - så håber hun får sovet i nat.
Logistik løsninger arbejder på højtryk for at få de næste dage til at gå op. Godt jeg har en fleksibel arbejdsplads og en far som går hjemme.
Mormor tager første tjans i morgen formiddag. Er så taknemlig for at min familie bor så tæt på og altid står parat til at hjælpe.

Håber i alle får en god uge:-)
Nu vil jeg putte mig under dynen og håbe på en fuld nats søvn....
- Posted using BlogPress from my iPad

3 kommentarer:

  1. Øv :(
    Men de kommer jo på et eller andet tidspunkt. Jeg synes godt nok heller ikke at Emil var på toppen i morges :(
    God bedring med hende

    SvarSlet
  2. Øv, selvom de skal have det, er det jo ikke særligt sjovt med de kløende prikker. Håber hun kommer hurtigt igennem det. God bedring!

    SvarSlet