En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

01 juni 2013

En helt igennem fantastisk dag

Hold da op en fantastisk dag. Har været til Blogtræf i Vejen arrangeret af Tina og Christina. Det har bare været super hyggeligt. Massere af dejligt blogger, som det var rart at få sat ansigt på, og gensyn med andre.

Der var masser af mad til alle

 
Der var dømt hygge og kreativitet over hele linjen.
Man skulle næsten tro de var placeret sammen for at hækle, men det var altså tilfældigt. :-)
Denne skønne elefant blev Didde-louise færdig med. Den måtte nu gerne have været med hjem i min kuffert for den der da bare for sød.
 
Jeg var faktist ret produktiv - hvis jeg selv skal sige det.
 
 

 
Spencer fra Minikrea i retrostof. - Takker Tina for kreativ redning da jeg bandede over de knaphuller jeg skulle til at lave. Nu er der monteret trykknapper og pynteknapper :-)
Kjole lavet af en body og tilsat jersey. Jeg har nu monteret elestik i livet og så mangler den lige at bliver lagt op.
Små bukser til en lille mand, der lige er kommet til verden.
Bluse i retrostof. Mangler lige en knap.
Og så fik jeg lavet nogle bodyer om til t-shirts.
 
Vi fik også alle pakker med hjem fra pakkespillet, hvor der var så mange fine gaver. Både medbragte fra os alle og sponsoret. Men det bliver lige et andet indlæg :-)

9 kommentarer:

 1. Tusind tak for idag - ved stadig ikke hvordan pokker du nåede så meget :-) vi bliver bestemt nød til at finde tid til vores lille projekt

  SvarSlet
  Svar
  1. Fatter det egentlig heller ikke. For jeg fik også både snakke, luret og trukket "frisk" luft. Jeg er så meget med på vores "lille" projekt.

   Slet
 2. Ja du var bare helt vildt produktiv. Tak for en dejlig dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak og rigtig dejligt at møde dog.

   Slet
 3. Altså hvis Tina og dig skal mødes, så vil jeg altså også være med!!!!!!
  Søde, søde Mette, en fornøjelse at være sammen med dig endnu engang. Du har allerede en stor plads hos mig, vi svinger mega godt (efter min mening). Fik slet ikke med at du fik syet så meget, så vist kun spenceren som iøvrigt er mega cute i det skønne stof.
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke vi kan finde plads til dig også:-) - bare jeg ikke skal prøve flere mormor kjoler. Det er ikke godt for mit ego:-) ha ha. Tusind tak for de søde ord. Jeg har det på helt samme måde. Elsker bare dit gode humør og væremåde. Kunne være dejligt at ses lidt oftere. Jeg hørte en fugl snakke om træf med overnatning:-)

   Slet
 4. Tak for en skøn dag i går. Og hold da op du var produktiv, respekt! Vi snakkede nok for meget ved vores bord, for så meget nåede jeg i hvert fald ikke :D Håber vi ses igen, Mette.
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fatter det faktisk heller ikke helt. For jeg syntes nu også jeg fik snakket min del:-) Men du fik da til gengæld godt nok lavet den flotteste gule dragt. Håber snart vi ser et billede med en model:-) Jeg håber også vi ses igen.

   Slet
 5. Wauw, fik du virkelig produceret alle de lækre ting i går?

  Det var dejligt, at få sat ansigt på dig i går, selvom vi ikke nåede ret meget andet end en hurtig hilsen. :) Men måske det kommer en dag..? :)

  Helle - garnkoglen

  SvarSlet