En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

20 juni 2013

En uge med forkælese....

Ja egentlig skyldes denne uges selvforkælelse ikke kun at vi på lørdag skal til bryllup hos min papsøster. Men det er jo også en super anledning.

Men dette er også ugen som startede med at jeg tog min sidste dosis medicin. Noget jeg har været "afhængig" af i 1 1/2 år.  Der fik jeg nemlig konstateret en depression som betød næsten 8 mdr's fuldtids sygemelding og en masse andet roderi.
Det var lidt mærkeligt at kigge på pakken og vide at nu var det endlig slut....

Jeg har bestået min efteruddannelse i livet (det kaldte min terapaut det) og er blevet klogere, ikke bare på mig selv men også verden omkring mig.

Det har været så ufattelig hårdt og tit har jeg også haft lyst til bare at give op. Men hende her er mit livs lys og hun har givet mig styrken til at kæmpe mig ud af det.
Og så til alle jer derude i blog land. I fortjener sgu også en tak, for det kreative univers har været en KÆMPE forskel.
Bloggen her blev faktisk oprettet ikke lang tid efter jeg blev fuldtids sygemeldt. Det har været fantastisk at kunne surfe rundt hos jer alle og finde inspiration. For det at kunne fordybe sig i krea ting har været det eneste jeg kunne slappe af med og slippe alle de mange tanker i hovedet. Og så er det bare rart at kunne vise de ting man laver frem for nogen som har samme passion.  :-)

Så undskyld mig - men F... Janteloven - Jeg syntes sgu jeg fortjener lidt forkælelse.

Tak fordi i læste med - også selvom der ikke er meget krea over indlægget, men havde brug for at komme af med det :-)

4 kommentarer:

 1. Tak for det indlæg! Jeg fik konstateret depression i februar og er ind i mellem også lige ved at give op- for det er så hårdt... Og kreativitet er det eneste, der giver mening for mig... Hvor er jeg glad for et indlæg om at det kan slutte! Hvor glæder jeg mig til jeg er færdig med dette helvede...

  SvarSlet
  Svar
  1. Føler med dig kære Stine. Det er bare så hårdt og lyset syntes så langt væk. Men med tiden dukker det op hist og her. Det tager sin tid og håber du lytter til dig selv, og giver dig al den tid du har brug for. For gud skyld lad være med at lade dig presse af nogen. Hvis du har brug for at snakke/skrive må du endelig ikke holde dig tilbage.

   Slet
 2. Godt gået og tillykke med at du har bestået :) også selvom det var en efteruddannelse du helt sikkert ikke selv ville ha' valgt. Jeg har også prøvet at ha' en depression og det er det værste, der findes. Pas godt på dig selv Mette.

  OG så vil jeg sige TUSIND TUSIND TUSIND TAK for din hilsen med posten. Jeg blev sååååå glad og rørt over din omtanke. Du er velkommen til at kigge ud til mig i Vorbasse, hvis du har lyst til lidt Tilda-syning (jeg kan rigtig mange fif til et fint finish :)) Masser af knus fra Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lene. Og det var så lidt, godt det kan bruges. Uhh det lyder hyggeligt - er sikker på jeg har brug for fif.

   Slet