En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

16 januar 2014

Jeg lever stadig

Ja der har været stilhed, men jeg lever stadig og jeg har læst med hos jer alle. Også fået kommenteret lidt.
Men det skal ikke være nogen hemmelighed at starten på 2014 har været lidt hård. Så overskuet har været helt i bund.

Ud over at hele julen også bar præg af sygdom. Franks far blev indlagt på sygehuset juleaften. Lidt skræmmende, især fordi de befandt sig på Grand Canarie. Alt gik godt og de fik heldigvis en super behandling. Han nåede at blive udskrevet 2 dage inden de rejste hjem igen.
Men samtidig lå Franks mormor på sygehuset og var blevet opereret for tarmslyng... Hun er hjemme igen, men kun fordi der ikke er plads på et aflastningscenter. Godt jeg ikke er gammel og syg siger jeg bare. Men det er vist et helt andet indlæg.

Efter nytår blev det min tur og har skrantet siden. Føler bare ikke jeg kan blive rigtig rask. Nu er jeg sat på pincillin kur - så håber det er slut nu..

Nytåret tilbragte vi i et sommerhus ved vestkysten sammen med mine forældre - super hyggeligt og helt nede på jorden. Det trængte vi vist alle til.
Vi tog afsted den 27 dec. Vi fik besøg af Alberte's bedste veninde og hendes forældre. Det nød pigerne - som jo ikke havde set hinanden siden juleaftensdag. De tog forskyd på nytårsfesten og fik også hygge ved stranden.
 
Min mor er til daglig vinterbader, så da vi så et opslag med nytårs badning i Søndervig ville hun gerne med. Vi tog med - men kun for at kigge. Syntes hun er sej :-) Det var en kæmpe succes og der var ca. 200 mennesker i vandet. Efterfølgende kunne man få champagne, østers og kransekage.Klar til at fejre nytåret blev vi - og vi havde en rigtig hyggelig aften. Alberte gik faktisk i seng kl. 10 men faldt aldrig rigtig i søvn så 10 min i midnat kom hun pludselig frem fra sengen og så fik hun lov at hoppe ind i det nye år sammen med os.


Selvom det er forsinket, håber jeg alle er kommet godt ind i det nye år.

Mit nytårs fortsæt er at blive bedre til at blogge - for det er egentlig ikke fordi jeg ikke også får lavet noget kreativt.  :-)
4 kommentarer:

 1. Dejligt med lidt liv her hos dig - har godt nok tænkt på, hvor du blev af! :-)

  Puha, I har da også haft rigeligt at tænke på, med al det sygdom der har været i jeres familie. Håber det går fremad og at du snart bliver helt frisk igen.

  Ser ud til at have været en hyggelig sommerhustur hen over nytåret. En ret godt ide egentlig.. altså bortset fra det der vinterbaderi.......... Men sejt er det nu! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Helle hader når der går så længe mellem, men der skal jo bare være overskud :-)
   Men nu håber vi på lidt medvind på sygdomsfronten og så skal det nok gå.
   Ja sommerhuset var kanon. Er så glad for vi gjorde det. Min mand er nok mere til fest og ballade men han nød nu også hyggen alligevel.

   Slet
 2. Kære søde Mette
  Dejlige billeder. Især det af Jer alle 3 nytårsaften!!!
  Sender Jer varme tanker og håber det hele snart vender for Jer.
  kh Libbie

  SvarSlet