En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

24 januar 2013

Denne aftens sysler


Min aften har jeg brugt på at lave denne kageDet er til mine søde kollegaer. For imorgen har jeg sidste dag på mit arbejde.

Mellem jul og nytår tog jeg nemlig en stor beslutning og sagde mit job op. Stort især fordi jeg jo det seneste år har kæmpet med en depression og først nu er ved at være helt oven på igen :-). Tanken om at forlade mit job har været overvejet mange gange det sidste år men anbefalingerne har været at det var bedst at starte op i noget kendt.
Det gjorde jeg så - lige indtil jeg fik et tlf opkald med et tilbud jeg ikke kunne sige nej til. I fremtiden skal jeg være marketing assistent i et lille firma som operere inden for IT verden. Men opgaverne bliver meget forskellige. Bonusen er at jeg kun skal arbejde 30 timer om ugen + at jeg også skal ride i min arbejdstid. Firmaets ejere har nemlig også en stald med 26 heste. På den måde kan jeg også få mit frirum når fluerne flyver den forkerte vej rundt i hovedet på mig:-)

Jeg glæder mig helt vildt..... Men det bliver nu også lidt vemodigt at sige farvel til kollegerne gennem 7 1/2 år.

Tak fordi du læste med på dette lidt lange indlæg:-)

- Posted using BlogPress from my iPad

14 kommentarer:

 1. Stor beslutning - godt du tog den :-) Held og lykke med dit nye job, lyder rigtig spændende :-) Og mums for en kage :-) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og ja glæder mig helt vildt:-) Kagen var en stor succes :-)

   Slet
 2. Kæmpe tillykke med det nye job. Hvor lyder det dejligt at du kan ride i arbejdstiden. Jeg kan sagtens sætte mig ind i, hvor fantastisk det må være at tage sig en tur i det fri, når tankerne bliver for belastende.
  Dine gamle kollegaer er heldige at de skal have den fine og helt sikkert lækre kage.
  Kh. Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, ja det virker næsten helt urealistisk men det bliver så fedt:-)

   Slet
 3. Kæft hvor er du sejere end sej søde! Stort tillykke med dit nye arbejde, og tillykke med at du selv tager styring i dit liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Libbie:-) Ja har det også rigtig godt med det er mig der har taget beslutningen om min fremtid:-)

   Slet
 4. Tillykke med din beslutning og tillykke med dit nye arbejde. Det lyder som om at det er det helt rigtige for dig. Og lækker kage ;o)

  SvarSlet
 5. Hvor vildt! :-) Det er vel ikke Mølgård Data du skal ud til?! Det må det næsten være. :-) Jeg red hos Charlotte som barn/helt ung og gik i klasse med deres søn. Lucky you! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo du har ganske ret :-) Hvor sjovt, jeg red også en del derude da jeg var helt ung (barn). Har holdt kontakten med dem gennem rideskolen.

   Slet
  2. Jeg kan godt huske dig fra rideskolen - du var en af de "store og seje" for du var jo maaaajet ældre end mig (4-5 år!) ;-) Så jeg turde slet ikke tale med dig. ;-)
   Hvor er det fedt at du skal derud, det bliver dejligt for dig. Rigtig meget held og lykke - og hils! :-)

   Slet
  3. Ha ha hvor er det sjovt:-) Lille verden vi lever i:-) jeg skal nok hilse:-) og mange tak

   Slet
 6. det lyder til at være en rigtig god beslutning ...
  og sikke en afskedskage :)
  pøj pøj med det nye :)
  knus♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja håber det er det helt rigtige:-) og tusind tak

   Slet