En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

25 november 2013

Mit moderhjerte bløder

Søndag blev dagen hvor mit moderhjerte virkelig fik et skår. 

Alberte og jer nogle timer sammen med Alberte's veninde og hendes mor i Legeparken i Kolding by. Det var super hyggeligt. Pigerne legede og vi snakkede og drak medbragt te.Vi har længe snakket med Alberte om at sutten skulle væk. Og efter et tandlægebesøg har hun også selv snakket om at den skulle julemanden have. Men pludselig besluttede hun sig for at sutten skulle på suttetræet i legeparken. Øhhh sagde moderen - ja det skal den vel.
Den blev hængt op og så var det det...Det gik fint indtil vi skulle hjem og hun var træt. Men vi kom hjem og alt var fint. Hun har ikke spurgt efter den. Og da hun skulle i seng var der ikke noget.... Lige indtil der var gået en halv time. Åhh det lille pus hun var så ked, men spurgte ikke efter sutten. Hun klynkede og kunne ikke finde ro. For pokker det var hårdt for mit moderhjerte:-) til sidste måtte jeg putte lidt sammen med hende og så faldt hun endelig i søvn. Nu var klokken over 9.

Dagen igår gik fint og hun faldt fint i søvn. Men kl. 23:30 vågnede hun dybt ulykkelig og var ikke til at trøste. Tror hun er meget bevist om at hun selv har taget valget og derfor godt ved det ikke hjælper at spørger efter den, så mor er bare dum og må ingenting.

Hun endte i vores seng - hvilket betyder at mor ikke sover ret meget. Jeg sover ekstremt dårligt med børn i sengen. Syntes det er hyggeligt når de kommer sådan om morgenen og putter men en hel nat - nej tak.


Ja moderhjerte bløder lidt.... Åh mit lille pus er både træt og har et stort savn..
Håber snart det går over.


- Posted using BlogPress from my iPad

6 kommentarer:

 1. Det håber jeg da også - så du igen kan få lidt fred i sindet :)
  Ingen af mine børn har nogen sinde brugt sut - ikke fordi de ikke måtte, men det gad de ikke. Nogen gange kunne det elleres have været rart nok med en trøste sut. På den anden side havde vi ikke problemet, da sutten skulle væk :) ønsker dig en god nats søvn ;)

  SvarSlet
 2. Åh men altså. Det er altså også hårdt, kunne jeg forestille mig. Samtidig synes jeg også det var rigtigt flot at gå med på hendes "spil" og aflevere sutten når det var der hun ville gøre det. Men pu ha, det må være hårdt. Mon ikke I kunne gå ud og finde en bamse som erstatning? det ved jeg nogle har glæde af. Held og lykke i hvert fald! KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja syntes det har været rigtigt hårdt. Også fordi hun er så bevidst om hun selv har taget valget og derfor bliver hun samtidig sur når hun mangler sutten. Men det går bedre og vi har da sovet i nat.

   Slet
 3. ÅHHH nej hvor jeg bare kender det ! Det er skrækkeligt.... Min mellemste søn hang sine sutter på træet i Madsby parken - om aftenen var han fuldstændig utrøstelig. Han græd og græd, både fordi han jo manglede sutten, men også fordi at "nu bliver mine sutter våde og beskidte" HULK! Jeg havde nær hentet dem ..... men det gik og et par dage efter var det jo glemt. Ihvertfald det med at de blev beskidte :-) Af bitter erfaring tog jeg Maria med ud i build a bear - så kunne hun jo få en blød bamse. At det så skulle koste mig 750 kr + en gave til Noah, så han ikke følte sig snydt... Hmmm ja, det kan man jo så tænke, hvad man vil om :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kunne også godt have taget en tur forbi og hentet den. Jeg tog også Alberte med i Build-a-bear mandag og det var et hit og en dyr fornøjelse :-) men hva det er jo kun en gang vi skal af med den...

   Slet
 4. Store pige - hvor er hun sej! Håber det går over snarest med sut-savnet (;

  - Anne

  SvarSlet