En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

02 august 2013

Lidt bliver der kreeret


Her på matriklen, selvom vi nyder det gode vejr udenfor. De sidste par aftener har jeg tilbragt foran maskinen og det er der kommet dette ud af.
En posekjole til Alberte. Forelskede mig i modellen og stoffet en dag i den lokale stof 2000. Det måtte jeg eje:-) modellen hedder Smilla og det er noget tyndt bomuldsstof. Lidt levende at sy i men det gik. Den er egentlig tiltænkt til min papfars 60 års fodselsdag på mandag, men syntes måske den ser lidt stor ud. Så nu må vi se når jeg får lokket hende til at prøve den:-)

Disse bukser har været klippet i LANG tid men nu er de endelig færdige. Lækker carrygul velour med retrolommer. Baglommerne kom til at sidde lidt højt da det egentlig var tiltænkt der skulle have været en linning. Men det går nok.

Idag fik jeg varmefri af chefen kl 12:30. Dejligt. Det udnyttede jeg til at smutte hjem, pakke tasken og hente Alberte og manden og så drog vi til stranden.

En uge mere og så er der dømt ferie. Da vores rejseplaner for resten af året er blevet sløjfet holder vi udkig efter en billig rejse syd på.- Posted using BlogPress from my iPadIngen kommentarer:

Send en kommentar