En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

13 december 2012

En kamp vundet

Ja det er lige hvad det har været de sidste par dage. Jeg er nemlig kommet med på Chris bukser bølgen her i blogland. Men hold da op - det blev en opgave som trak tænder ud.
Min ellers så gode ven overlockeren valgte at tage en gevaldig kamp med mig i går aftes og det resulterede i mange knap så pæne ord....
Da den så endelig overgav sig var det mønstrede som gav udfordringer. Det så ellers så nemt ud, men opsprætteren blev taget i brug (ikke et hit når man bruger overlockeren!!! - arggggg)
Pludselig var kl 23:30 og jeg overgav mig og gik i seng.
Men efter lidt søgen kom jeg i tanke om at jeg havde læst om en anden der havde haft problemer med Chris. Malene blev min redning. Ja man skal jo huske at vende kilerne rigtigt:-)

Men idag fik jeg sprættet op og syet sammen på ny og så var det jo en leg igen :-)
Her er resultatet så......Syet i en lækker sort isoli med lidt orange touch. Stribet rib går dem endnu mere levende syntes jeg.
Det er str 140 og en gave til min kollegas datter. Nu håber jeg bare de falder i hendes smag:-)

Har idag også klippet stof til 2 par mere men i str Alberte.


- Posted using BlogPress from my iPad

7 kommentarer:

 1. hihihi - nu er jeg ikke helt 100 % sikker, for linket virker ikke - men jeg gætter på at det er mig?! - de djævle bukser altså;-)
  Men de ser ellers rigtig fede ud, den du har lavet - må da bestemt være et hit hos en str 140:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret i at det er dig:-) og tak endnu engang - tror jeg var gået amok hvis jeg ikke havde husket dit indlæg:-)

   Slet
 2. Lidt sjovt. Jeg har også været på jagt efter dette mønster og stof i dag! De bukser er bare så fede... Jeg har købt til et par orange og grønne med sort skridt og sorte lommer og stribet rib som din :) spændt på at komme i gang :) og de der overlockere

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er blevet et stort hit her i blogland. Glæd dig - de er super nemme når man ellers vender kilerne rigtig første gang:-)

   Slet
 3. De er simpelthen også bare SÅ gode de bukser, lidt sjovt for jeg kopierede et par af Anna´s bukser for laaaaang tid siden og syede disse her:http://binemor.blogspot.dk/2012/04/red-and-baggy.html

  SvarSlet
 4. nogen gode fif inden jeg kaster mig ud i den senere, skal nemlig op og hente sort isoli til dem i dag. Har lige anskaffet mig mønstret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vend kilen rigtigt. Den side af kilen med størst bue skal syes på selve bukse delene :-) håber det giver mening.

   Slet