En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

21 juli 2014

En glad sommerpige

Sidste år havde min far og hans kone Alberte med i Lotzes Have i Odense og se skuespil. Hun var ellevild, så glæden var stor da hun blev spurgt igen i år.
Denne gang fik far og mor også lov at tage med.

Det var lige så stor en succes og jeg kan kun anbefale at man tager forbi hvis man har mulighed for det. Og så er er det gratis.

Inden vi tog afsted havde jeg læst at Betines datter er med i stykket. Sjovt at "verden" er så lille. Jeg var jo ikke sikker på hvem hun var. Men nu kan jeg jo så se at Alberte fik taget et billede med hende.

Hun var super sej og Alberte elsker Tommelise figuren.


2 kommentarer:

  1. Det er bare det fineste lille stykke - vi har også set det igen og igen sommer efter sommer - og selvfølgelig ekstra ekstra mange gange i år… Det er da det sødeste billede af Alberte og Tommelise - det er godtnok ikke min Vigga hun er fotograferet med, med derimod søde Augusta, som også spiller Tommelise… Vigga har nok været den lille pige med svovlstikkerne den dag :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åhh hvor fint at de skiftes. Ja ALberte er faktisk afsted igen. Denne gang skulle de på Å fart - Noget med at nogle af figurerne også kommer derned.

      Slet