En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

29 januar 2014

En dejlig tur

I sidste uge drog vi på tur til Harzen. Bilen blev pakke og sammen med mine forældre, søster og nevø tog vi en forlænget weekend.

Sidste år gjorde vi det samme med stor succes.
I år vidste vi dog godt at udsigterne til at komme på ski ikke var gode. De har som DK haft en våd og ikke særlig kold vinter.
Men så er der heldigvis mange andre ting man kan lave dernede. Vi havde en rigtig god tur og hyggede os.
De var stadig muligt at komme op på toppen af bjerget med liften. Det gjorde vi og så gik vi ned.

Der blev leget i skoven og vi sloges også lidt i sne når det var muligt.

Kulden ankom sammen med os og det satte gang i snekanonerne. Sammen med lidt snefald gjorde det at vi lørdag fik en enkelt dag på ski. Og det endda i total dejlig solskin.

Hvis man overvejer at prøve ski eventyret kan jeg kun anbefale Braunlage i Harzen. Det er forholdsvis billigt at bo der eller i omegn og det er super børnevenligt.

Vi havde en rigtig god tur og nåede søndag hjem til finalekampen i Håndbold ( ja det kunne vi jo godt have været foruden :-)  )

1 kommentar:

  1. Skønt, vi har faktisk tit snakket om en tur på ski i Harzen fordi det jo ikke er så dyrt. Djeligt at I havde en god tur.

    SvarSlet