En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

03 december 2013

Heldig har man lov at være

og det var jeg til blogtræf den 23 nov. hos Helle
Vi skulle alle have 2 pakker med hver til pakkeleg og derudover havde Helle fundet sponsorer til endnu flere gaver.

Det var noget af et bord der bunede med gaver inden starten gik. Det var en anderledes pakkeleg, som foregik med et spil kort.
Super sjovt og pakkerne flyttede ejermand tit.  - og det var da vist et held for der var nogle som samlede alle pakkerne :-)

Jeg var rigtig heldig - hvis jeg selv skal sige det.

Vandt denne helt fantastiske hæklede hængekurv. Har ønsket at lave en i såååå længe, men nu har jeg en... Uhh glæder mig til at få den i brug. Tænker den kommer til at bruges til Alberte's huer og handsker. Det er Line der har lavet den og jeg er super glad for den.

Jeg var også heldig at vinde denne bog fra Lotte Kjær. Den får jeg en til at ærge sig endnu mere over man ikke kan strikke. Er helt syg med trøjen på forsiden. Håber jeg kan finde en der kan få mere glæde af bogen end mig, for det er synd den ikke kommer til sin ret hos mig.

 Helle havde desuden samlet en fantastik goodiebag til os, som vi fik da vi gik hjem. Der var mange dejlige ting i den.


1 kommentar:

  1. Det er vist på sin plads at sige tak for din deltagelse - var rigtigt hyggeligt at møde dig igen og endnu mere hyggeligt at få sludret lidt. :-))

    SvarSlet