En blog om mine interesser som omfatter en stor del af det kreative univers. Men mest hækling, Syning, scrapbooking, glaskunst og bagning. Måske også små indlæg om min dagligdag med familien.

10 november 2013

Tiden flyver afsted

Eller noget i den stil. I hvert fald må jeg konstatere at der allerede er gået en uge siden jeg kom hjem fra en fantastisk tur til København sammen med min mor.

Ugen er Shoppede igennem - men mange af tingene var også julegaver.
Bl.a besøgte vi Disney og det krævede et stor pose at komme ud derfra.
 
 
Om aftenen skulle vi i det Kongelige Teater og se en ballet over Frank Sinatras musik. Jeg havde aldrig været der, og det var en kæmpe oplevelse. Der er så smukt og det var sikkert et held jeg ikke væltede ind i nogle, for jeg brugte meget tid men næsen i sky for at se alle de flotte lofts malerier.
 
Mor datter hygge når det er bedst :-)

Og aftenens højdepunkt - nok mest for min mor - var da hendes majestæt Dronningen ganske uventet havde valgt en aften i teateret sammen med os.....

 
 Vi overnattede på et dejlig hotel og tog toget hjem næste morgen. Det var en super weekend med masser af snak, hygge og grin. Dejligt med lidt tid uden mænd, børn, tøjvask etc.

3 kommentarer:

 1. Ej hvor fedt med sådan en tur, det vil jeg også....
  Cool med HKH *ha ha* lidt kongelig har man jo lov at være :)

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det bare til en dejlig weekend i har haft der. Jeg elsker også selv at gå i teatret, og håber forestillingen var godt. Jeg har ikke selv set den

  SvarSlet
 3. Sikke en skøn weekend. Håber på at jeg kan få manden slæbt med til Kbh. inden alt for længe :)

  SvarSlet